خبرگزاری فارس: یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: تعاملات مافیای قدرت و ثروت در درون جناحهای سیاسی سبب تأخیر در روند رسیدگی به پرونده دانهدرشتها شده است.
کیومرث کاتوزی در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس با اشاره به نحوه برخورد دستگاه قضا با دانهدرشتهای پروندههای فساد اقتصادی اظهار داشت: جا دارد از دستگاه قضا در رابطه با تشکیل جلسات رسیدگی به پروندههای فساد 3 هزار میلیارد تومانی و بیمه ایران تشکر کنیم ولی با توجه به روحیات ریاست قوه قضائیه انتظار میرود که دانهدرشتها نیز به پای میز محاکمه کشیده شود.
وی با بیان این مطلب افزود: قطعا روند تأثیر این دادگاه بر افکار عمومی به گونهای است که این اتفاق خواهد افتاد و جلوی این اتفاق نمیتواند گرفته شود.
این تحلیلگر مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: خواسته همه از ریاست قوه قضائیه این است که با توجه به منویات مقام معظم رهبری و فرمان 8 مادهای ایشان و آخرین سال دولت عدالتمحور به این روند تسریع بخشیده شود.
کاتوزی با بیان اینکه مانعی در برخورد با دانهدرشتهای پروندههای فساد اقتصادی مشاهده نمیشود، خاطرنشان کرد: اگر مسئولان مربوطه دستگاه قضا این کار را انجام ندهند نه براساس منع نظام بلکه بر اساس استنباط شخصی خودشان تصمیمگیری کردهاند.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه خط قرمزی برای مسئولان نظام وجود ندارد، اضافه کرد: بنابر فرمایش مقام معظم رهبری خط قرمزی برای حکومتی که سرلوحه آن اجرای عدل حضرت علیابنابیطالب (ع) است برای هیچ فردی وجود ندارد که مسئولان قضایی بخواهند آن را تعیین کنند.
کاتوزی با اشاره به علت تأخیر زمانی در رسیدگی به پروندههای فساد مالی گفت: تعاملات مافیای قدرت و ثروت در درون جناحهای سیاسی سبب ایجاد این امر شده است.
وی ادامه داد: قطع یقین رسیدگی به پرونده دانهدرشتهای فساد اقتصادی اتفاق خواهد افتاد و همان طور که کرباسچیها به پای میز محاکمه رفتند، اینها نیز خواهند رفت و این مسئله چیزی نیست که اتفاق نیفتد بلکه مسئولان مربوطه فقط میتوانند تأخیر زمانی را در روند رسیدگی به این پروندهها ایجاد کنند که آن هم زیاد نمیتواند به طول بینجامد.
بار دیگر به نیمه خرداد پر حادثه رسیدیم وعجیب است که سوگ این مرد تمام شدنی نیست برای ما که توفیق حیات در زمان رهبری امام راحل را داشته ایم درک قدرت و نفوذ معنوی ائمه هدی را حتتر است جوانان عزیزی است که دوران پر برکت این مرد آسمانی را درک نکرده اند به سختی میتوانند این احساس را در درون خود بازسازی کنندشهید مطهری در کتاب نهضت های اسلامی یک صد سال اخیر(اگر نام کتاب را اشتباه نکنم)حدیثی به نقل از ابو هریره از رسول اکرم یاد میکند که در هر صد سال فردی عامل احیا و نوسازی تفکر اسلامی میشود البته شهید مطهری در صحت این حدیث تشکیک میکند اما این یک واقعیت است که امام راحل و کاریزمای عجیب ایشان واقعیتی است که از طرق عادی و زمینی و توضیح روابط مادی انسانها و یا رهبران انقلابات معاصر نمی توان برای آن پاسخی بدست آوردشاید گفتنش در شرایط امروزی قدری سبک باشد اما توده مردم در سال 57امام خویش را با همه وجود در ماه دید!
توده مردم به این باور روانی رسیده بود که خمینی در ماه است!
نمیشود گفت که این یک حرکت تبلیغی بود مگر روح الله به لحاظ مالی چه داشت که در برابر دستگاه طاغوتی شاه بخواهد کسی را بخرد؟
امروز که سالیانی از عمرمان گذشته و در ابتدای فهم اقیانوس معانی قرآن کریم قرار گرفته ایم به این باور عمیق میرسیم که روح الله نفس مطمئنه ای بود که به مقام خلیفه الهی رسیده بود وشرایط سیاسی و اجتماعی و امداد الهی باعث شد تا خلافت الهی و خلافت زمینی در مدت کوتاه رهبری اش بر یگدیگر منطبق شوند
و بواسطه این انطباق روح الله دنیا را و طاغوتهای جهان را لرزاند
حال تصور کنید که بعد از رسول الله اگر خلافت الهی و خلافت زمینی به صورت توامان تداوم مییافت و خلافت اسلامی منحرف نمیگردید جهان به کجا میرسید؟
روح الله تفسیر عملی آیه الکرسی بود نور هدایتی شد تا با کفر به طواغیت زمان هدایتگر باشد به نور الهی و ریسمانی شد برای اتصال بندگان به اوج آسمانها
خداوند را شاکریم که درک مقام معنوی روح الله را به ما عطا کرد
تا او چه خواهد...
والسلام